دوربین مداربسته بیسیم
در حال نمایش 7 نتیجه
راهنمای خرید دوربین مداربسته بیسیم
دوربین مداربسته بیسیم به شما اجازه میدهد وقتی در منزل حضور ندارید از وضعیت آن مطلع شوید، چه بخواهید از امنیت خانه مطمئن شوید یا اینکه ببینید کودک یا حیوان خانگی شما در چه وضعیتی قرار دارد.
آنچه در راهنمای دوربین مداربسته بیسیم خواهید آموخت:
- معرفی و نحوه عملکرد دوربین مداربسته بیسیم
- مزایا و معایب دوربین های وایرلس
- انواع دوربین مداربسته وای فای
- کاربرد ها و مصارف دوربین های بیسیم
دوربین مداربسته بیسیم چیست؟ و چگونه کار میکنند؟
دوربین های تحت شبکه بی سیم از طریق فرکانس های رادیویی، سیگنال های تصویری و صوتی را به گیرنده بیسیم منتقل می کنند. دقت داشته باشید که کلمه بی سیم بیشتر به روش انتقال تصویر و صدا اشاره دارد و شما را از کابل تصویر بینیاز میکند، ولی همچنان بیشتر دوربین های بیسیم نیاز به کابل برق دارند.
البته برخی از مدل ها نیز با باتری داخلی کار میکنند که تا حد مطلوبی نیاز به سیم کشی برق را هم مرتفع میسازند. در بخش های بعدی این مقاله با انواع دوربین های بیسیم بیشتر آشنا خواهیم شد.
بنابراین اساساً دوربین مداربسته بیسیم به دوربین هایی گفته میشود که برای انتقال تصویر نیاز به کابل کشی ندارند و حتی در برخی از دوربین های مدار بسته وای فای به سیم کشی برق هم نیازی نیست. صدا و تصویر در دوربین تحت شبکه بیسیم با سیگنال های wifi صورت میگیرد.
فرافن مارکت
هرچند دوربین مدار بسته بی سیم مزایای متعددی دارد، ولی بیشترین دلیل محبوبیت این دوربین ها در نزد افراد، هزینه های کم نصب ازجمله کابل کشی و قابلیت های منعطف، مدرن و هوشمند است. به عنوان مثال دوربین های امنیتی بیسیم علاوهبر اینکه استانداردهای بالای دوربین های امنیتی باسیم را به همراه دارند، امکان نصب در هر مکانی را دارند. و این مشکل عمده دوربین های سیمی است که در هرمکانی در دسترس نیستند.
برق دوربین مداربسته wifi یا بیسیم به سادگی توسط یک آداپتور و برق 12 ولت DC تأمین میشود و ویدئو های ضبط شده نیز به صورت بی سیم به دستگاه NVR یا هر نوع فضای ذخیره سازی دیگر منتقل میشود.
دوربین های ip بیسیم در مقایسه با فناوری دوربین های آنالوگ بهترین دوربین های امنیتی بی سیم موجود در صنعت امنیتی به شمار میروند و یکی از مهمترین مزایای استفاده از دوربین های بی سیم تحت شبکه رمزگذاری سیگنال ها و مقاومت در برابر تداخل سایر دستگاه های 2.4 گیگاهرتزی هستند.
اگر بین دوربین بیسیم و دستگاه گیرنده تصاویر فاصله و دید مشخصی وجود داشته باشد، دوربین های امنیتی بی سیم بهترین عملکرد را دارند. به همین دلیل عملکرد این دوربین ها در فضای باز تا فواصل 150 متری بیشتر و بهتر از فضاهای داخلی است. البته دیوارهای توخالی و خشک، شیشه و پنجره ها به طور کلی سیگنال های بی سیم را کاهش نمیدهند ولی آجر، کف و دیوارهای بتنی میتوانند قدرت سیگنال ها را کاهش دهند.
مورد دیگری که میتواند موجب تداخل سیگنال ها شود، وجود سیگنال های رقیب است که توسط دستگاه های دیگر مانند تلفن بیسیم استفاده میشود. در این گونه موارد معمولا شاهد تصاویر غیرشفاف و غیرواضح خواهیم بود. البته یک راه حل این است که کانال های روتری که بیسیم بر روی آن کار می کند را قفل کنیم.
دوربین های مداربسته وایرلس با اتصال به شبکه خانگی به شما امکان مشاهده و کنترل از راه دور با استفاده از تلفن هوشمند، تبلت یا لپ تاپ را به سادهترین روش فراهم میسازند.
شما میتوانید از بین گزینه های مختلف ضبط، تنظیمات ضبط مداوم یا برنامه ریزی شده یا حرکتی را از طریق دستگاه DVR یا کامپیوتر فعال کنید و فیلم های ذخیره شده را در فضاهای ابری، هارد دیسک و یا مموری کارت SD دریافت کنید.
چه زمانی دوربین مدار بسته بیسیم بخریم؟
دوربین های مداربسته بیسیم یا وای فای را همه می توانند به آسانی تنظیم و استفاده و یا حتی جابهجا کنند. ولی همین تحرک بالا دوام باتری و کیفیت فیلم های ضبط شده را تحت تأثیر قرار میدهد.
بنابراین شاید ابتدا بدانید بهترین زمان برای خرید دوربین های سیم کارتی یه کوچ کردن از دوربین های باسیم به بی سیم چه وقتی است؟
بسته به مکانی که قصد استفاده از دوربین امنیتی بیسیم را دارید و با در نظر گرفتن موارد همچون دسترسی به اینترنت، پریز برق، چیدمان منزل، موانع بین دوربین و دستگاه، مشاهده با موبایل و … میتوانید تصمیم بگیرد که آیا زمان استفاده از این نوع دوربین ها رسیده است یا خیر.
هرچند در ادامه با انواع دوربین های بیسیم و مصارف و مزایا و معایب آنها بیشتر آشنا خواهید شد، ولی به طور کلی اگر مکان نصب شما به برق دسترسی داشته باشد مشکلات کمتری را با دوربین های بیسیم تجربه خواهید کرد. چراکه باطری های داخلی این دوربین ها هنوز دوام و توان ضبط طولانی مدت و تأمین برق مورد نیاز دوربین را ندارند.
بنابراین برای مصارف حرفه ای که نیاز به دسترسی همیشگی و ضبط مداوم تصاویر دارید لازم است همچنان از دوربین های رایج HD یا IP باسیم که توسط نصاب حرفه ای سیم کشی شده است استفاده کنید.
اگر در این مرحله به نتیجه نمیرسید حتما با کارشناسان باتجربه ما تماس بگیرد و رایگان مشاوره خرید دریافت کنید.
مزایا و معایب دوربین مداربسته وای فای
از آنجاییکه دوربین های مدار بسته بی سیم تحت شبکه هستند، بنابراین تمام قابلیت ها و فواید دوربین های ip را نیز به همراه دارند. اما مانند انواع دیگر دوربین های مداربسته معایب و محدودیت های خاص خود را هم دارند که به مهمترین مزایا و معایب این دوربین های اشاره میکنیم.
مزایای دوربین های بیسیم:
- هزینه پایین نصب و نگهداری
- قابلیت نصب آسان در انواع فضاهای داخلی و بیرونی
- امکان استفاده همزمان از به صورت باسیم برق یا بدون سیم برق
- امکان استفاده از اینترنت بیسیم با پهنای باند بالا
- قابلیت استفاده از سیم کارت در برخی مدلها
- قابلیت ذخیره فیلم در انواع حافظه (فلش، هارد، مموری sd، فضای ابری، تلفن همراه)
- قابلیت استفاده از باتری جهت تأمین برق
- امکان مشاهده و کنترل از راه دور از طریق موبایل
- تنظیم بی درد سر دوربین ها و اتصال به ضبط کننده ویدیویی
- سادگی و کاربرپسند بودن و سهولت استفاده و دسترسی
- محدوده ارسال سیگنال مناسب برای مصارف خانگی
- دور نگهداشتن از دسترسی سارقین و خسارت های احتمالی
- برخورداری از استاندارد IP66 جهت استفاده در انواع شرایط آب و هوایی
- -برخورداری از میکروفن داخلی و صدای دو طرفه
- کیفیت تصویر HD بالا
- دید در شب تا فواصل 150 متری و بیشتر به کمک سنسور های IR و PIR
- زاویه دید فوق العاده لنز دوربین
- قابلیت ضبط مداوم یا ضبط حرکتی براساس شناخت اجسام و موجودات
- قابلیت چرخش تا 360 درجه در بیشتر مدل ها
- قابلیت زوم و بزرگنمایی و حرکت در جهت های مختلف
- پشتیبانی از پورت اترنت و poe
- کوچک و بدون سر و صدا
- سازگاری با سایر وسایل هوشمند
معایب دوربین مداربسته بیسیم:
- پایداری کمتر نسبت به دوربین های باسیم به دلیل ناپایداری بستر اینترنت و شبکه
- امکان هک و نفوذ در صورت رعایت نکردن نکات امنیتی
- تنوع کمتر نسبت به دوربین های باسیم
- هزینه بالای ذخیره فیلم در بستر ابری در صورت استفاده از سرویس های کلود
- دوام پایین باتری و فرسودگی زودهنگام در حالت دائم ضبط
انواع دوربین های امنیتی بیسیم
دوربین بی سیم آنالوگ
دوربین امنیتی بیسیم آنالوگ دارای برد انتقال تا صد متر در فضای باز است. بنابراین دیوار، در یا موانع دیگر دامنه انتقال را کاهش میدهد. دوربین های بیسیم آنالوگ در سه فرکانس 900 مگاهرتز، 2.4 گیگاهرتز و 5.8 گیگاهرتز موجود است که اکثر دوربین های بیسیم موجود با فرکانس 2.4 گیگاهرتزی تولید شدهاند.
مزایای دوربین بیسیم آنالوگ
- مقرون به صرفه
- دستگاه گیرنده متعدد برای هر دوربین
معایب دوربین بیسیم آنالوگ
- تداخل با سایر دستگاه های خانگی مانند تلفن بیسیم، روتر، کنترل کننده بازی، مایکروویو و ..
- عدم وجود نشانگر قدرت سیگنال
- مستعد رهگیری و نفوذ
- ارتباط یکطرفه با گیرنده؛ ارسال سیگنال به دوربین از گیرنده ممکن نیست
دوربین بیسیم دیجیتال
دوربین های بیسیم دیجیتال تصاویر و صدا را به صورت داده های دیجیتالی از طریق فرکانس های رادیویی با پهنای باند بالا و رمزگذاری شده منتقل میکنند. سیگنال دیجیتال یعنی اینکه میتوانید دستورات و توابعی مانند خاموش و روشن شدن چراغ ها را منتقل کنید و یا چندین گیرنده را به یک دستگاه ضبط مانند NVR متصل کنید.
مزایای دوربین های بیسیم دیجیتال
- دامنه انتقال گسترده و بیشتر از 100 متر در فضای باز و بدون مانع بین دوربین و گیرنده
- فیلم و صوت با کیفیت بالا
- ارتباط دو طرفه بین دوربین و دستگاه گیرنده
دوربین بیسیم سیم کارت خور
به طور کلی چنانچه به شبکه اینترنت محلی خود دسترسی ندارید و مکان نصب دوربین به گونهای است که با روتر یا مودم فاصله زیادی دارد یا اصلا امکان اتصال به اینترنت با شیوههای معمول نیست از دوربین های سیم کارتی استفاده میشود.
برای استفاده از دوربین مداربسته سیم کارتی کافی است سیم کارت خود را وارد درگاه تعبیه شده روی دوربین کنید و پس از برقراری اتصال اینترنت تصاویر را مشاهده کنید.
دوربین بیسیم باتری خور
دوربین مداربسته باتری خور مدل خیلی متفاوتی از دوربین های بیسیم به شمار نمی روند. بلکه تنها به دلیل نیاز مشتریانی که نمیتوانند یا نمیخواهند برای تأمین برق دوربین سیم کشی کنند طراحی و تولید شده است.
البته قبل از خرید دوربین های باتری خور بی سیم به کیفیت و دوام باتری آنها و حتی قابلیت تعویض آنها توجه کنید تا هزینه های بعدی بیشتر متحمل نشوید.
دوربین بیسیم خورشیدی یا سولار
اگرچه از تولید دوربین های مداربسته بیسیم خورشیدی مدت زمان زیادی نمیگذرد ولی به دلیل مصرف و هزینه های پایین تأمین برق و جنبه زیست محیطی داشتن، در برخی کشورها و مناطق بهویژه گرمسیری مورد استقبال قرار گرفته اند. معمولا دوربین های خورشیدی همراه با باتری عرضه میشوند تا به کمک انرژی خورشیدی شارژ شوند و نیاز به آداپتور و سیم کشی نباشد.
کاربرد و موارد مصرف دوربین مدار بسته وای فای
دوربین های تحت شبکه بیسیم به دلیل امکانات و قابلیت های بیشتر نسبت به دوربین های رایج بازار که نیاز به کابل کشی بیشتری دارند، قابلیت نصب و اجرا در پروژه های بیشتری نیز دارا میباشند. در ادامه به موارد پرکاربردتر دوربین های بیسیم wireless اشاره شده است.
مناسب سیستم های خانگی
دوربین های امنیتی بی سیم به دلیل جنبه مدرن و نصب آسانی که دارد برای مصارف خانگی بیشتر استفاده میشود. قابلیت هایی چون اتصال به سایر وسایل هوشمند منزل و نصب و آسان و زیبایی ظاهری و عدم وجود کابل های زیاد، دوربین های بیسیم را به انتخاب شماره یک بیشتر مشتریان تبدیل کرده است.
به علاوه اینکه از کاربردهای معمول این نوع دوربین ها نظارت بر حیوانات خانگی است که در داخل یا خارج از منزل نگهداری میشوند.
مناسب مکان های فرعی و نظارت های فصلی
دوربین های تحت شبکه wifi یکی از گزینه های عالی برای افرادی است که در آپارتمان یا محل کسب و کار خود تعدادی فضای باز یا بسته دارند که کمتر در دسترس یا دید عموم قرار دارد مانند انبارها و یا اماکنی که به صورت فصلی و محدود مورد استفاده قرار میگیرند مانند استخر یا پاسیو.
مناسب دستگاه های قانونی و اجرایی
دوربین مداربسته بیسیم ip، به وفور توسط اداراتی مانند پلیس مورد استفاده قرار میگیرد. چرا که می توان از راه دور بسیاری از مکان های مد نظر را نظارت کرد. چراغ های راهنمایی رانندگی و چهارراه ها از پرکابردترین اماکن نصب این دوربین ها هستند که برای کنترل ترافیک و جرایم استفاده میشوند.
قبل از خرید دوربین مداربسته وایرلس چه مواردی را بررسی کنیم؟
در مطالب فوق به بسیاری از امکانات و قابلیت هایی که دوربین های مداربسته بی سیم ارائه میدهند اشاره شده که هنگام خرید میتوانید بررسی کنید که دوربین انتخابی شما از آن ویژگی ها برخوردار است یا خیر.
ویژگی هایی چون تشخیص حرکت، ضبط صدای دو طرفه، ضد آب بودن و دید در شب از جمله این موارد بود.
اما نکات دیگری هم وجود دارد که ممکن است در صورت بی توجهی در آینده مشکلات و هزینه های بیشتری برای شما به بار بیاورد. در زیر به برخی از این موارد اشاره کرده ایم که بهتر است قبل از خرید مورد توجه قرار دهید.
- قابلیت بروزرسانی سیستم عامل دوربین؛ جهت رفع نواقص امنیتی و عملکرد دوربین
- مارک و برند دوربین؛ هرچه برند تولیدکننده دوربین بی سیم معتبرتر باشد، خدمات و کیفیت بالاتری هم دارد
- سازگاری با سایر محصولات هوشمند؛ به شما کمک میکند به هزینه کمتری سایر وسایل هوشمند خود را کنترل کنید
- پشتیبانی فنی و خدمات شرکت تولید کننده و یا فروشنده؛ معمولا محصولات بدون گارانتی و خدمات در کوتاه مدت خراب و غیرقابل استفاده میشوند.
جمع بندی و کلام آخر
دوربین مداربسته بیسیم به دلیل امکانات زیاد و کاربردهای متنوعی که دارد جزو بهترین دوربین مداربسته قرار دارد و طی سالهای اخیر رشد قابل توجهی داشته و انتظار میرود در سال های آتی بیشترین سهم بازار را به خود اختصاص دهد.
دوربین های امنیتی بی سیم میتوانند انواع حرکات را تشخیص دهند، فیلم های با کیفیت بالا ضبط کنند، چهره افراد را تشخیص دهند، به صورت بی سیم و با سیم استفاده شوند و یا اینکه به کمک باتری با آداپتور برق هم استفاده شوند.
همچنین به کمک صدای دو طرفه میتوانید از راه دور صدای خود را به گوش حاضرین برسانید یا صدای محیط را بشنوید. در صورت نصب برنامه های دوربین بیسیم هم میتوانید در هرکجا که باشید به کمک تلفن همراه خود بر محیط نظارت کنید و یا اینکه تنظیمات دوربین مثل رنگ، نور، چرخش و … را تغییر دهید.
در این راهنما به نکاتی که لازم است قبل از خرید دوربین بی سیم بدانید نیز اشاره کردهایم، از جمله اینکه بسته به اینکه برای داخل منزل خود نیاز به دوربین دارید یا خارج از منزل، مدل و قیمت دوربین انتخابی شما تغییر خواهد کرد. به عنوان مثال برای خرید دوربین های مناسب فضای خارج لازم است مطمئن شوید که دوربین شما قابلیت ضدآب و ضد گرد و غبار را داشته باشد.
همچنین گفته شد که دوربین های wifi انواع مختلفی دارند که میتوانید بسته به نیاز خود آنها را بررسی و انتخاب کنید. مثلا اگر مکانی که قصد نصب دوربین را دارید دسترسی به برق ندارد میتوانید دوربین های بیسیم باتری خور را بخرید و یا چنانچه دسترسی به اینترنت ندارید از مدال های سیم کارتی استفاده کنید.
چنانچه پس از مطالعه راهنمای خرید دوربین مداربسته بیسیم ابهام یا سؤالی در ذهن شما بوجود آمد و یا قصد خرید دارید و نیاز به مشاوره تخصصی قبل از خرید دارید کافی است با کارشناسان ما تماس بگیرید.